Banderoller till kontoret, mässan eller butiken

Vill ni synas där det behövs – snabbt, enkelt men framförallt konstandseffektivt, då är banderoller det perfekta sättet att exponera ert varumärke! Banderoller passar utmärkt både inom- och utomhus och det går ganska snabbt att ta fram efter önskemål.

Vi tillverkar banderoller i PVC, mesh och textil – och kan tillverkas exakt utifrån era önskemål och krav. En banderoll är perfekt att ha med till mässan, eventet, eller till kontoret – bara fantasin sätter gränsen på var du kan använda din banderoll till och vi på Reklamhuset i Halmstad är här för att uppfylla era önskemål! Alla banderoller vi trycker åt er är alltid i väldigt hög kvalité och vi använder miljövänliga material och tryckfärger i så stor utsträckning vi bara kan – allt för att vänja om miljön.

Oavsett om ni är på jakt efter en banderoll för inom- eller utomhusbruk, så finns vi här för att hjälpa till och svara på alla de frågor ni kan tänkas ha om banderoller!

Slå oss en signal, så kommer en av våra medarbetare att assistera dig och ta fram ideer och offert!


Banderoller för Utomhusbruk

Banderoller passar alldeles utmärk för utomhusbruk och kan även fästas över stora ytor, såsom väggar, fasader och staket – och lämpar sig alldeles utmärk vid vägarbeten och likanande.

Alla våra banderoller är tillverkade i slittåligt material, så du kan räkna med att dem kommer tåla både ur och skur. Alla banderoller kan tillverkas utifrån era krav och önskemål, och vi kan hjälpa er att ta fram grafiska förslag på hur just din banderoll skulle kunna se ut.

Återkommande frågor om banderoller

Banderoller är perfekt när du vill att ditt fretag skall synas. Allt från inomhusmässor till reklam vid byggarbetsplatsen.

Vi har banderoller och vepor som passar alla företag och platser.

Det beror på flera saker, tex storlek och material. Vi på Reklamhuset i Halmstad har som tur är något som passar alla, så slå oss en signal så ska vi hjälpa till.

Mesh är ett perforerat slittåligt material som är väldigt lämpat för utomhusmiljöer, då det är extra tåligt mot både regn och solljus. Därför passar det perfekt till banderoller och vepor.

Tack vare de små hålen, släpper banderollen genom vind och håller sig bättre vid till exempel vägar och andra mer exponerade miljöer, där de kan spännas upp fritt eller på stängsel.