Vi erbjuder våra kunder det mesta inom profilreklam och trycksaker. Nedan finner ni ett axplock av de tjänster vi erbjuder. Denna sidan kommer uppdateras fortlöpande och kommer tillslut innefatta alla tjänster vi kan erbjuda dig och ditt företag.

BILDEKOR & BILDEKALER

Visa upp ditt företag med bilprofilering! Bildekor och bildekaler gör din bil till en rullande reklampelare. Reklamhuset i Halmstad hjälper dig att skapa unik och iögonfallande bildekor som får ditt företag att synas i trafiken.

LASTBILSDEKOR & DEKALER

Sprid ert varumärke med helprofilering av lastbilar! Våra dekallösningar förvandlar era lastbilar till rullande reklampelare. Reklamhuset i Halmstad skapar hållbara och attraktiva dekaler med högkvalitativa material och avancerad tryckteknik.

FÖNSTERDEKOR

Fönsterdekor är viktig för att skapa en inbjudande atmosfär och kommunicera ditt varumärke. En välutformad fönsterdekor lockar kunder, ökar försäljningen och ger ditt företag en professionell image.

EVENT- OCH MÄSSMATERIAL

Behöver ni hjälp att synas på nästa event eller mäsa? Vi på Reklamhuset i Halmstad är här för att tillgodose era önskemål så att ni får den exponering ni förtjänar och vill ha.

SKYLTAR

Cirka 80% av all information människan tar in kommer från synintryck. Det första intrycket ditt företag gör på kunden är avgörande. Därför är det viktigt att ha välplanerade och genomtänkta skyltar för att förmedla rätt budskap och locka potentiella kunder.

UTSKURNA BOKSTÄVER

Spegla ditt företag och varumärke modernt och stilrent med utskuren logga i rostfritt stål eller akryl. Möjligheterna är oändliga med denna metod, som passar både inomhus och utomhus.