Dags för bilprofilering till företagsbilen?

Ett av de mest enkla och effektiva metoderna för att exponera sitt varumärke är utan tvekan bilprofilering. Med hjälp av dekaler- och bildekor kan ert varumärke synas på mer än bara ett ställe, och blir på så sätt exponerat för fler potentiella kunder och det skapar också ett profesionellt intryck!

Denna rullande reklam är kanske den som har den största genomslagskraften – och gör ett företag känt på oerhört kort tid, oavsett om ni är på jakt efter nya kunder eller bara vill skapa brand awereness.

Vi på Reklamhuset i Halmstad hjälper med att ta fram förslag för profilering av era tjänstebilar – bildekaler, bildekorer eller foliering. Allt från bildekor som täcker hela bilen, till mer traditionella varianter med dekaler för dörrar och fönster.

Med många års erfarenhet är vi duktiga på att sätta texter och logotyper på firmabilar, lastbilar, bussar, släpvagnar, båtar, trailers, och containers m.fl. Vi monterar allt från diskreta logotyper på säljarens leasingbil till stora fyrfärgsdekorer på lastbilssidor.​


Bildekaler

Att profilera sin tjänstebil med dekaler är det perfekta sättet att dra till sig uppmärksamhet och exponera sitt varumärke. Med hjälp av dekaler till din bil att du styla bilen i princip hur som helst – möjligheterna är oändliga, och det är alltid kul att sticka ut!

Bildekor

Bildekor är egentligen allt som har med bildekaler att göra – och helbilsfoliering. Vi kan stripa din företagsbild med dekaler och klistermärken utifrån dina behov och önskemål. Behöver din hjälp med grafisk design, så kan vi hjälpa er med detta också – allt för att du ska bli nöjd med profiling av ditt fordon! När det är dags att styla bilen, är ni välkomna att höra av er till oss på Reklamhuset i Halmstad.

Helbilsfoliering

Har ni hört att man kan foliera en hel bil? Yes, det stämmer! Alla bilar, lastbilar, bussar eller släp kan folieras – vilket skapar den perfekta reklampelaren året runt för ditt företag!

Med hjälp av foliering kan ni enkelt byta färg på bilen, när ni vill, och ge den unik design när det krävs. All foliering att skräddarsys utifrån era behov och våra experter på Reklamhuset i Halmstad kan hjälpa er med alla frågor ni kan tänkas ha.

Foliering skyddar dessutom orginallacken på bilen, och när du tröttnat på folieringen kan all vinyl snabbt tas bort och bilen kommer se ut som den gjorde innan folieringen!

Återkommande frågor om bildekor

Hur mycket kostar bildekor?

Priset på bilderkor beror helt på vilken typ av bil du vill profilera. Varje bil har olika mycket yta, men vi på Reklamhuset i Halmstad ser till att du får bästa priset.

Hur tar man bort bildekor och foliering?

Det är betydligt lättare att ta bort bildekor och bildekaler än det är att sätta på. Det är som att ta bort vilket klistermärke som helst. Var bara försiktig, för ni vill alltid att lacken ska fortsätta vara fin.

Skulle ni behöva hjälp, är det bara att ringa oss på Reklamhuset i Halmstad.

Är reklam på bilen med hjälp av foliering hållbart?

På Reklamhuset i Halmstad arbetar vi med dem bästa meterialen för att göra din bildekor så slitstark som möjligt. Det är viktigt att bildekoren tåll alla väder – och står pall i både ur och skur.


​Tidigare Kunder & Projekt