Effektiv Bildekor för Ökad Synlighet

Din bil är en perfekt yta för att visa upp ditt företag och ditt varumärke. Ett av de mest enkla och effektiva metoderna för att exponera sitt varumärke är utan tvekan bilprofilering. Med bildekor och bildekaler kan du enkelt förvandla din bil till en effektiv reklampelare som når ut till potentiella kunder när du är ute på vägarna. Vi på Reklamhuset i Halmstad hjälper dig att skapa en unik och iögonfallande bildekor som passar din verksamhet och får ditt företag att synas i trafiken.

Fördelar med bildekor:

 1. Ökad synlighet.
 2. Professionellt utseende.
 3. Kostnadseffektiv marknadsföring.

Med hjälp av dekaler- och bildekor kan ert varumärke synas på mer än bara ett ställe, och blir på så sätt exponerat för fler potentiella kunder och det skapar också ett profesionellt intryck!

Skapa Anpassad Reklam på Bilen

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för reklam på bilen, allt från enkla logotyper och texter till mer komplexa och detaljerade bildekaler. Vårt team av experter kommer att arbeta tillsammans med dig för att hitta den bästa designen och placeringen för din reklam bil, så att den får maximal exponering och effekt.

Hur ser processen ut för reklam på bilar:

 1. Konsultation
 2. Designförslag
 3. Produktion
 4. Montering av bildekaler

Användningsområden för reklam på bilar:

 • Företagsbilar
 • Budbilar
 • Taxibilar
 • Och mycket mer

Vår tjänst inom bildekor och bildekaler omfattar hela processen, från design till montering. Vi tar fram en design som matchar ditt företags varumärke och stil, och vi ser till att den appliceras korrekt på ditt fordon för att säkerställa ett snyggt och hållbart resultat.

Stripa Bilen – Ett Effektivt Sätt att Sticka Ut

Förutom traditionell bildekor och bildekaler erbjuder vi även tjänster för att stripa bilen. Med snygga och iögonfallande stripes kan du ge ditt företags bilar ett unikt och personligt utseende som fångar uppmärksamhet och gör att ditt företag sticker ut från mängden.

Fördelar med att stripa bilar:

 • Skapar en distinkt och iögonfallande look.
 • Kan kombineras med bildekor och bildekaler för maximal effekt.
 • Lätt att uppdatera och ändra.

Mångsidiga Lösningar för Alla Typer av Fordon

Vi på Reklamhuset i Halmstad är experter på att skapa både bildekor och bildekaler samt att stripa bilar, oavsett om det gäller personbilar, transportbilar eller större fordon. Vår erfarenhet och kreativitet gör att vi kan erbjuda dig en mängd olika lösningar som passar dina behov och önskemål, alltid med hög kvalitet och ett professionellt utförande.

Anpassade lösningar för olika fordonstyper:

 • Personbilar
 • Transportbilar
 • Skåpbilar
 • Lastbilar
 • Släpvagnar
 • Och mycket mer

Kontakta oss på Reklamhuset i Halmstad idag för att komma igång med din bildekor, bildekaler eller stripning av dina företagsbilar. Vi hjälper dig att skapa en effektiv och iögonfallande design som kommer att ge ditt företag en konkurrensfördel och öka din synlighet på vägarna.


Bildekaler

Att profilera sin tjänstebil med dekaler är det perfekta sättet att dra till sig uppmärksamhet och exponera sitt varumärke. Med hjälp av dekaler till din bil att du styla bilen i princip hur som helst – möjligheterna är oändliga, och det är alltid kul att sticka ut!

Bildekor

Bildekor är egentligen allt som har med bildekaler att göra – och helbilsfoliering. Vi kan stripa din företagsbild med dekaler och klistermärken utifrån dina behov och önskemål. Behöver din hjälp med grafisk design, så kan vi hjälpa er med detta också – allt för att du ska bli nöjd med profiling av ditt fordon! När det är dags att styla bilen, är ni välkomna att höra av er till oss på Reklamhuset i Halmstad.

Stripa Bilen

Att stripa bilen är ett utmärkt sätt att ge din bil en personlig prägel eller för att profilera ditt företag på ett subtilt och stilrent sätt. Med hjälp av våra kvalitetsmaterial och professionella hantverk, kan vi skapa unika och snygga stripingar som förhöjer din bils utseende och ger den en exklusiv känsla.

Helbilsfoliering

Har ni hört att man kan foliera en hel bil? Yes, det stämmer! Alla bilar, lastbilar, bussar eller släp kan folieras – vilket skapar den perfekta reklampelaren året runt för ditt företag!

Med hjälp av foliering kan ni enkelt byta färg på bilen, när ni vill, och ge den unik design när det krävs. All foliering att skräddarsys utifrån era behov och våra experter på Reklamhuset i Halmstad kan hjälpa er med alla frågor ni kan tänkas ha.

Foliering skyddar dessutom orginallacken på bilen, och när du tröttnat på folieringen kan all vinyl snabbt tas bort och bilen kommer se ut som den gjorde innan folieringen!


Återkommande frågor om bildekor

Hur mycket kostar bildekor?

Priset på bilderkor beror helt på vilken typ av bil du vill profilera. Varje bil har olika mycket yta, men vi på Reklamhuset i Halmstad ser till att du får bästa priset.

Hur tar man bort bildekor och foliering?

Det är betydligt lättare att ta bort bildekor och bildekaler än det är att sätta på. Det är som att ta bort vilket klistermärke som helst. Var bara försiktig, för ni vill alltid att lacken ska fortsätta vara fin.

Skulle ni behöva hjälp, är det bara att ringa oss på Reklamhuset i Halmstad.

Är reklam på bilen med hjälp av foliering hållbart?

På Reklamhuset i Halmstad arbetar vi med dem bästa meterialen för att göra din bildekor så slitstark som möjligt. Det är viktigt att bildekoren tåll alla väder – och står pall i både ur och skur.


​Tidigare Kunder & Projekt