Utforska våra standardskyltar

Våra standardskyltar är utformade för att uppfylla alla dina skyltbehov med ett brett utbud av färdiga lösningar. Vi erbjuder utrymningsskyltar, pictogram och informationsskyltar, taktila skyltar, snörasskyltar, varnings-, förbuds- och påbudsskyltar, avfallsskyltar samt gatuställ med varningsbudskap. Alla skyltar är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och tydlighet.

Behöver du hjälp med att välja rätt standardskylt eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

UTRYMNINGSSKYLTAR

Våra utrymningsskyltar är designade för att säkerställa tydlig och snabb evakuering vid nödsituationer. Vi erbjuder en mängd olika skyltar, inklusive självlysande och efterlysande alternativ, för optimal synlighet under alla förhållanden. Skyltarna är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera långvarig hållbarhet.

Behöver du hjälp med att välja rätt utrymningsskylt eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

PICTOGRAM/INFOSKYLTAR

Våra pictogram är utformade för att tydligt och enkelt förmedla viktig information i olika miljöer. De är tillverkade av natureloxerad aluminium och har svart tryck, vilket gör dem både hållbara och stilrena. Skyltarna är självhäftande och kan även anpassas med valfri text för att möta specifika behov. Perfekta för att förbättra orienteringen och informationen i ditt utrymme.

Behöver du hjälp med att välja rätt pictogram eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

TAKTILA SKYLTAR

Våra taktila skyltar är designade för att vara lätta att läsa och förstå, även för personer med nedsatt syn. Dessa skyltar är försedda med upphöjd text och Braille-skrift för att säkerställa tillgänglighet. Tillverkade av slitstarka material, är de perfekta för både inomhus- och utomhusbruk, vilket gör dem idealiska för offentliga byggnader, kontor och andra miljöer där tillgänglighet är viktigt.

Behöver du hjälp med att välja rätt taktil skylt eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

VARNING/FÖRBUD/PÅBUD

Våra varnings-, förbuds- och påbudsskyltar är utformade för att säkerställa säkerhet och tydlig information på arbetsplatser och offentliga utrymmen. Tillverkade av 1 mm plast med självhäftande baksida, dessa skyltar finns i både A5- och A4-format och täcker en rad standardbudskap. Skyltarna är slitstarka och designade för att synas väl och hålla länge.

Behöver du hjälp med att välja rätt skylt eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

AVFALLSSKYLTAR

Våra avfallsskyltar är en del av ett nationellt system för färgkodning, symboler och terminologi för avfallsfraktioner. Detta system underlättar återvinning både för individer och organisationer genom att skapa ett enhetligt och igenkännbart skylt- och symbolsystem. Skyltarna är designade för att öka korrekt sortering och bidra till högre återvinningsmål.

Behöver du hjälp med att välja rätt avfallsskylt eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!