Betydelsen av fönsterdekor för butiker och kontor

Fönsterdekor spelar en avgörande roll för att skapa en inbjudande atmosfär och kommunicera ditt varumärke till potentiella kunder. En välutformad fönsterdekor kan locka kunder, öka försäljningen och ge ditt företag en professionell image.

Genom att använda fönsterdekorationer kan du också marknadsföra dina produkter och tjänster, framhäva kampanjer och säsongserbjudanden, samt skapa en visuell koppling mellan ditt företag och dina kunder.

Varför välja Reklamhuset i Halmstad för din fönsterdekor

Reklamhuset i Halmstad är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ fönsterdekor som passar alla behov och budgetar. Vår erfarna och kreativa personal arbetar nära dig för att skapa en skräddarsydd lösning som får ditt företag att sticka ut och lämna ett bestående intryck.

Kontakta oss för mer information redan idag;

Tel: 035 130056
info@reklamhuset.nu

Vi erbjuder en rad olika fönsterdekorlösningar, från enkla logotyper och texter till mer komplexa och konstnärliga designelement. Genom att kombinera vår expertis inom design och produktion med vår förståelse för ditt varumärke och dina affärsmål, säkerställer vi att ditt företag får en fönsterdekor som inte bara är iögonfallande utan även effektiv i att uppnå de resultat du önskar.

Med vårt kundfokus och engagemang för att överträffa förväntningarna, strävar vi efter att ge dig en smidig och bekymmersfri upplevelse från start till slut. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och att bli en pålitlig partner för alla dina fönsterdekorbehov.

Vi kan hjälpa er med följande:

 • Butiksfönster
 • Kontorsfönster
 • Insynsskydd
 • Solskyddsfilm
 • Stripes
 • Logotyper
 • Med mera

Tidiagre Kunder & Projekt


Fönsterdekor för olika ändamål

Profilering av skyltfönster med text och logotyper

Vi skapar fängslande fönsterdekor som effektivt kommunicerar ditt budskap med hjälp av text, logotyper och grafiska element. Oavsett om du vill visa upp din senaste kampanj, stärka ditt varumärke eller framhäva en specifik produkt, skräddarsyr vi en lösning som passar dina specifika behov och önskemål. Vår expertis inom design och produktion säkerställer att din fönsterdekor är iögonfallande och samtidigt professionell.

Marknadsföring av reor och nya kollektioner

För att locka fler kunder och öka försäljningen är det viktigt att effektivt marknadsföra reor, erbjudanden och nya kollektioner. Vi hjälper dig att designa och producera fönsterdekor som drar uppmärksamhet till dina kampanjer och får kunderna att vilja besöka din butik. Genom att använda kreativa och innovativa designlösningar säkerställer vi att din fönsterdekor är både inbjudande och informativ, vilket hjälper till att maximera din försäljningspotential.

Dekorativa inslag och insynsskydd med frostad folie

Förutom traditionell fönsterdekor erbjuder vi även insynsskydd med frostad folie som kan användas både för att skapa ett elegant och diskret utseende samt för att förbättra integriteten i kontorsutrymmen och konferensrum.

Våra grafiska designers kan anpassa det mesta efter era specifika krav och önskemål, vilket innebär att vi kan skapa unika och personliga lösningar som återspeglar din företagsidentitet. Frostad folie kan även användas för att förstärka ditt varumärke genom att införliva logotyper eller grafiska element, vilket ger ett extra visuellt intresse samtidigt som det bibehåller en känsla av elegans och integritet.

Vårt Arbetsflöde och Process

Konsultation och planering

Vi börjar med att lyssna på dina behov och förväntningar under ett avslappnat samtal. Genom att diskutera dina mål, budget och tidsram, kan vi erbjuda den bästa lösningen för ditt projekt.

Vi planerar sedan en strategi som passar dina specifika krav och säkerställer att vi uppnår önskat resultat. Under denna fas kommer vi även att överväga olika designalternativ, materialval och tekniker för att hitta den optimala kombinationen som bäst passar ditt företag och dina mål.

Design och förslag

Våra erfarna designers skapar designförslag baserade på dina önskemål och varumärkets riktlinjer. Vi presenterar dig för dessa förslag och tar hänsyn till dina synpunkter och eventuella justeringar som behöver göras innan vi går vidare till produktion.

Vi är engagerade i att skapa en öppen och samarbetsinriktad dialog med dig under hela designprocessen för att säkerställa att fönsterdekorationen verkligen reflekterar din vision och uppfyller dina förväntningar.

Produktion och installation

När designen är godkänd av dig, påbörjar vi produktionen av din fönsterdekor. Vi använder högkvalitativa material och avancerade utskriftstekniker för att säkerställa en långvarig och imponerande produkt. Vårt produktions- och kvalitetskontrollteam övervakar noggrant varje steg i processen för att säkerställa att fönsterdekorationen uppfyller våra höga standarder.

Slutligen kommer vårt professionella team att installera fönsterdekorationen på plats, enligt dina önskemål och tidsram. Vi tar hänsyn till säkerhet och noggrannhet under installationen för att garantera en perfekt och problemfri montering av din fönsterdekor.

Val av Material & Arbetsteknik

Kvalitetsmaterial för långvarig hållbarhet

Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa att din fönsterdekor inte bara ser fantastisk ut, utan också håller länge. Vårt sortiment av material är speciellt utvalda för deras hållbarhet, väderbeständighet och enkelhet att underhålla.

Genom att välja rätt material för ditt projekt garanterar vi en fönsterdekor som behåller sitt utseende och funktionalitet under lång tid, vilket ger dig en utmärkt avkastning på din investering.

Populära Material

 1. Vinylfolie: Vinylfolie är ett populärt och mångsidigt material som används för fönsterdekor. Den är slitstark, vattentät och UV-resistent, vilket gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk. Vinylfolie finns i olika färger och finish, inklusive matt, glansig och genomskinlig.
 2. Frostad folie: Frostad folie ger en snygg, sandblästrad eller etsad effekt på glasytor och skapar en elegant och privat atmosfär. Detta material är perfekt för insynsskydd och dekorativa inslag på kontor, konferensrum eller butiksfönster.
 3. Perforerad vinyl: Perforerad vinyl är utmärkt för fönsterdekor som kräver insynsskydd samtidigt som det tillåter ljus att komma in. Den perforerade ytan skapar en illusion av en solid bild från utsidan, medan den på insidan ger en fri utsikt och släpper in ljus.
 4. Statiskt klisterfri fönsterfilm: Denna typ av material använder statisk elektricitet för att fästa på glasytor utan behov av lim. Det är enkelt att applicera och ta bort, vilket gör det perfekt för tillfälliga kampanjer och dekorationer. Den kan återanvändas och är skonsam mot miljön.
 5. Textilier och textilmesh: Textilier och textilmesh används ofta för fönsterdekor för att skapa unika och iögonfallande visuella effekter. De är lätta, slitstarka och kan skrivas ut med högupplösta bilder och levande färger. Textilmesh är särskilt användbart för stora fönsterdekorationer eftersom det tillåter ljus och luft att passera igenom, samtidigt som det ger en viss grad av insynsskydd.

Miljövänliga och hållbara alternativ

Vi är engagerade i att erbjuda miljövänliga och hållbara lösningar för våra kunder. Därför erbjuder vi ett urval av miljövänliga material och utskriftsmetoder som minskar vår miljöpåverkan och hjälper dig att göra ett mer hållbart val för ditt företag.

Vi arbetar ständigt med att hitta nya och innovativa sätt att minska vårt ekologiska fotavtryck och förbättra vår produktionsprocess så att vi kan erbjuda dig en grönare lösning för din fönsterdekor.

Avancerade utskriftstekniker för skarpa och levande färger

För att uppnå bästa möjliga resultat använder vi oss av de senaste utskriftsteknikerna som garanterar skarpa och levande färger. Våra tekniker säkerställer att ditt budskap och varumärke framträder tydligt och professionellt för att göra största möjliga intryck på dina kunder.

Vårt team av experter övervakar och justerar utskriftsprocessen noggrant för att säkerställa att varje fönsterdekor vi producerar är av högsta kvalitet och uppfyller dina förväntningar. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och erbjuda en produkt som både du och dina kunder kommer att uppskatta.

Anpassade Lösningar

Tillfälliga och permanenta fönsterdekorationer

Oavsett om du behöver en tillfällig lösning för en kampanj eller en mer permanent fönsterdekor, kan vi anpassa våra tjänster för att passa dina behov. Vi erbjuder ett brett utbud av material och tekniker som gör det möjligt för oss att skapa fönsterdekorationer för både kort- och långsiktig användning. Vårt mål är att erbjuda flexibilitet och skapa lösningar som ger bästa möjliga värde för ditt företag.

Enstaka objekt eller helhetslösningar för hela butikskedjor

Vi kan hantera allt från enstaka objekt för småföretag till helhetslösningar för stora butikskedjor. Vårt team är redo att arbeta med dig för att skapa en enhetlig och effektiv fönsterdekorstrategi för alla dina butiker eller kontor, oavsett storlek eller omfattning. Vi har erfarenheten och resurserna för att kunna skala upp våra tjänster och anpassa oss efter dina föränderliga behov.

Skräddarsydda designalternativ för att passa ditt varumärke och budskap

Vi förstår att varje företag är unikt, och det är därför vi erbjuder skräddarsydda designalternativ som passar ditt varumärke och budskap. Våra designers arbetar tillsammans med dig för att skapa en fönsterdekor som speglar din företagsidentitet och kommunicerar dina viktigaste budskap på ett effektivt och attraktivt sätt. Vi tar hänsyn till din företagsidentitet, färgpalett, typografi och grafiska element för att skapa en fönsterdekor som förstärker ditt varumärkes synlighet och lockar kunder till din butik eller kontor.


Vanliga Frågor om Fönsterdekor

Vilka material kan jag välja mellan för min fönsterdekor?

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsmaterial för att passa dina behov och budget. Bland våra populära materialval finns självhäftande vinyl, perforerad vinyl, transparent vinyl, statisk cling och frostad folie. Våra experter kan hjälpa dig att välja det bästa materialet för ditt projekt och specifika användningsområde.

Hur länge håller fönsterdekorationerna?

Hållbarheten hos en fönsterdekor beror på det material som används och exponering för väderförhållanden. Generellt håller våra kvalitetsmaterial länge och är både slitstarka och väderbeständiga. Med rätt underhåll och skötsel kan permanenta fönsterdekorationer hålla i flera år, medan tillfälliga dekorationer kan vara effektiva under hela kampanjperioden.

Är det möjligt att få miljövänliga alternativ för fönsterdekor?

Ja, vi är engagerade i att erbjuda miljövänliga och hållbara lösningar för våra kunder. Vi erbjuder ett urval av miljövänliga material och utskriftsmetoder som minskar vår miljöpåverkan och hjälper dig att göra ett mer hållbart val för ditt företag.

Kan ni hjälpa mig att designa min fönsterdekor?

Självklart! Vårt team av erfarna designers arbetar tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd design som passar ditt varumärke och budskap. Vi tar hänsyn till dina önskemål, varumärkesriktlinjer och mål för att skapa en fönsterdekor som ger ett effektivt och attraktivt intryck.

Kan ni även installera fönsterdekor åt mig?

Ja, vi erbjuder en komplett tjänst som inkluderar installation av din fönsterdekor. När designen är godkänd och vi har producerat dekorationerna kommer vårt professionella team att installera dem på plats enligt dina önskemål och tidsram. Våra installatörer ser till att dekorationerna monteras korrekt och ser perfekta ut.