Utforska våra Namnskyltar & Namnbrickor

Våra namnbrickor och namnskyltar är perfekta för att ge ett professionellt och personligt intryck i alla miljöer. Vi erbjuder ett brett utbud av material, inklusive plast och metall, samt flera fästen som nål, magnet och clips. Välj mellan tryckta eller utbytbara textremsor för flexibilitet. Namnbrickor är idealiska för butiker, restauranger, hotell, vårdinrättningar och mässor.

Behöver du hjälp med att välja rätt namnbricka eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

NAMNSKYLT MED TRYCK

Våra namnbrickor i plast är prisvärda och hållbara, perfekta för olika arbetsmiljöer. Du kan välja mellan olika former som runda, rektangulära eller ovala, och de finns i färger som silver, guld och vitt. Vi erbjuder fyrfärgstryck för att inkludera logotyper och specifika PMS-färger, vilket ger en professionell och personlig touch. Fästmetoderna inkluderar nål, magnet och clips, vilket gör dem lämpliga för alla behov.

Behöver du hjälp med att välja rätt namnbricka eller har frågor om våra produkter? Kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

NAMNSKYLT UTAN TRYCK

Våra namnbrickor i plast utan tryck är en kostnadseffektiv och hållbar lösning för en mängd olika arbetsmiljöer. Välj mellan flera former som runda, rektangulära eller ovala, och färger som silver, guld och vitt. Utan tryck kan du enkelt anpassa dem med etiketter eller skrivbara ytor för flexibel användning. Fästmetoderna inkluderar nål, magnet och clips, vilket gör dem lämpliga för alla behov.


Behöver du hjälp med att välja rätt namnbricka eller har frågor om våra produkter? Kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

YRKESBRICKOR FÖR VÅRDEN

Våra yrkesbrickor för vården är designade för att vara både funktionella och professionella. Vi erbjuder brickor för en mängd olika yrken inom vårdsektorn, till exempel sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter. Brickorna är tillverkade av hållbara material och kan anpassas med olika fästen som magnet, clips eller nål för att passa dina preferenser.

Behöver du hjälp med att välja rätt yrkesbricka eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov!

TILLBEHÖR TILL NAMNSKYLTAR

Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör för dina namnskyltar, inklusive magneter, clips, nålar och kedjor. Dessa tillbehör är designade för att säkerställa att dina namnskyltar sitter säkert och bekvämt på plats. Oavsett om du behöver starka magneter för att fästa på tjocka tygmaterial eller praktiska clips för enkel användning, har vi de tillbehör du behöver.

Behöver du hjälp med att välja rätt tillbehör till dina namnskyltar eller har frågor om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skyltbehov!

KORTHÅLLARE & TILLBEHÖR

Våra korthållare och tillbehör är utformade för att hålla dina ID-kort och namnskyltar säkert och lättillgängligt. Vi erbjuder korthållare i olika material och utföranden, inklusive vertikala och horisontella varianter, samt tillbehör som clips, nyckelband och jojo-fästen. Dessa tillbehör är perfekta för arbetsplatser där säkerhet och identifiering är avgörande.

Behöver du hjälp med att välja rätt korthållare eller tillbehör? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov!