På Reklamhuset i Halmstad kan du välja det studentplakat som passar just dig bäst. Tack vare vår erfarenhet har vi hjälpt många studenter att skapa det perfekta studentplakatet.

Med hjälp av digitala bilder kan du enkelt och smidigt skapa det studentplakat som speglar din unika stil.

Välj ut ditt favoritfotografi på den blivande studenten och låt oss ta hand om resten. Vårt sortiment inkluderar klassiska studentplakat med 10 olika motiv som du kan välja bland. Med andra ord; det har aldrig varit smidigare att beställa en studentskylt.

Skyltarna kostar 449 kr, mäter 50 cm x 70 cm, är vädertåliga och levereras färdigmonterade.

För er som bor lite längre bort erbjuder vi även leverans och då läggs det till en fraktkostnad på totalpriset.

Beställ er skylt redan idag

Som vi alla vet har tiden en tendens till att springa iväg, så det är hög tid att beställa er skylt till studenten redan idag.

Följ stegen nedan:

  1. Välj ett av motiven nedan.
  2. Maila motivets nummer, elevens namn och klass samt foto till grafiska@reklamhuset.nu

Du kan även få ett personligt objekt tillagt i din skylt, t.ex. en fotboll, en häst eller nåt annat som gör att skylten mer personlig. Då tillkommer en kostnad på 100 kr.

Kontakta oss på Reklamhuset i Halmstad så hjälper vi dig att skapa det studentplakat som du kommer att minnas för alltid.

Motiv 1.

Motiv 2.

Motiv 3.

Motiv 4.

Motiv 5.

Motiv 6.

Motiv 7.

Motiv 8.

Motiv 9.

Motiv 10.


Återkommande frågor om Studentplakat

Vilka format kan jag använda för att skapa mitt studentplakat?

Du kan använda digitala bilder av olika format för att skapa ditt studentplakat. Vi rekommenderar högupplösta bilder i format som JPEG eller PNG för bästa kvalitet på trycket.

Hur lång tid tar det att få mitt studentplakat?

På Reklamhuset i Halmstad arbetar vi stenhårt för att du ska få ditt studentplakat så snabbt som möjligt. Beroende på hur många studentplakat som ska tryckas och vilket format du väljer så kan leveranstiden variera. Vi ger alltid en uppskattning av leveranstiden vid beställning.

Kan jag skapa ett personligt studentplakat med min egen design?

Absolut! På Reklamhuset i Halmstad har vi professionella designers som kan hjälpa dig att skapa ett studentplakat med din personliga design. Vi kan även använda dina bilder för att skapa ett unikt studentplakat som passar just dig.