Vill ni sprida ert varumärke och budskap är helprofilering av lastbilar det perfekta sättet att få bred exponering. Ni kan transformera era lastbilar till imponerande och effektiva reklampelare med våra innovativa lastbilsdekor- och dekallösningar.

Genom att använda högkvalitativa material och avancerad tryckteknik, skapar vi lastbilsdekaler som är både attraktiva och hållbara. Vi hjälper dig att få ut ditt budskap på ett kreativt och fängslande sätt som garanterat kommer att dra blickarna till sig på vägarna.

Vi på Reklamhuset i Halmstad har lång erfarenhet, samt bred expertis, inom fordonsdekor, såsom lastbilsdekor. Vi kan dessutom hjälpa dig att välja rätt typ av lastbilsdekor utifrån era behov för ert varumärke.


En Unik Kommunikationsplattform för Lastbilsdekaler

Lastbilar ger en ypperlig möjlighet att nå ut till en bred publik med ditt varumärke. Genom att skapa en unik och iögonfallande design för dina lastbilar med hjälp av lastbilsdekor och dekaler, kan du:

  1. Förstärka ditt varumärkesidentitet
  2. Öka kännedomen om dina produkter och tjänster
  3. Skapa en visuell förbindelse med dina kunder

Lastbilar och deras stora skåp har stora ytor som lätt kan omvandlar till en mobil reklampelare ute på vägarna. Lastbilsdekor har växt till att bli en av de mest populära sätten att få sitt varumärke att synas.

Vi Erbjuder Skräddarsydda Lösningar för Lastbilsdekorationer

Vi på Reklamhuset i Halmstad förstår att varje företag är unikt och har olika krav när det kommer till lastbilsdekor och dekaler. Våra tjänster inkluderar:

  • Konsultation och designförslag anpassade efter dina specifika behov.
  • Materialval och tryckteknik för att säkerställa en långvarig och väderbeständig dekal.
  • Montage och demontering av dekaler på lastbil.

Vår kunskap inom lastbildekor är både bred och lång. Vi på Reklamhuset i Halmstad kan ta fram allt från mindre texter för lastbilen till större dekor som kommer få hela ditt fordon att bli en rullande reklampelare.

Naturligtvis hjälper vi er att montera den lastbilsdekor som passar just dig och ditt företag.

lastbilsdekor korvpojkarna
Lastbilsdekor / Korvpojkarna

Kvalitet som Tål Tiden

Vi använder endast material av högsta kvalitet för våra lastbilsdekorationer, vilket garanterar att din dekor kommer att vara hållbar och motståndskraftig mot väder, vind och regelbundna biltvättar.

Vi arbetar också med toppmodern utrustning och teknik för att säkerställa att färgerna och designen på dina lastbilsdekaler förblir levande och fräsch över en lång tid.

Vårt mål är att skapa lastbilsdekaler som kommer att representera ditt företag på bästa sätt, oavsett förhållandena.

Inspireras av Framgångshistorier

Några av de mest framgångsrika företagen i världen, som Coca-Cola, Amazon och IKEA, har använt sig av lastbilsdekor och dekaler för att sprida sina budskap och stärka sina varumärken. Bli inspirerad av dessa giganter och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd design som kommer att ge ditt företag en konkurrensfördel med hjälp av lastbilsdekaler.

Vi kommer att arbeta nära dig för att förstå din målgrupp och skapa en anpassad design som engagerar och imponerar. Vi kan ta fram förslag och design utifrån era önskemål och presentera en uppsättning av ideér och varianter.

Din Fantasi Sätter Gränserna

Oavsett om du föreställer dig en enkel logotyp eller en komplett lastbilsdekor som förvandlar ditt fordon till ett rullande konstverk, är vår expertis här för att förverkliga din vision. Tillsammans kan vi skapa en kraftfull, visuell kommunikationslösning som sätter ditt företag i förarsätet.

Vårt team av begåvade designers och tekniker är redo att utforma och tillverka dekaler lastbil som överträffar dina förväntningar, samtidigt som de följer branschstandarder och miljökrav.

Hör av dig redan idag och upplev kraften i effektiv lastbilsdekor!


Vanliga frågor om lastbilsdekor

Vad är lastbilsdekor?

Lastbilsdekor är när man använder sin lastbil som en mobil reklampelare. Det kan vara allt från att tydligt dekorera lastbilen med loggor på utvalda platser till att profilera hela lastbilen med något spännande som drar uppmärksamhet.

Kontakta oss på Reklamhuset i Halmstad för mer information om vad vi kan göra för er.

Hur mycket kostar lastbilsdekor?

Priset varierar beroende på vilken typ av lastbilsdekor du är på jakt efter. Eftersom lastbilar är olika stora och varje kunds önskemål är olika rekommenderar vi er att ringa oss för mer infomration.

Vi har kanonbra priser för lastbilsdekor och har något som passar alla.

Hur snabbt går det att få upp lastbilsdekor?

Det beror på vilken typ av lastbil samt ekipage eller trailer du har.

Vi på Reklamhuset i Halmstad är snabba och effektiva när det kommer till lastbilsdekor. Du kan känna dig trygg från det att du lämnar din lastbil hos oss, till att du hämtar ut den.


Tidigare Kunder & Projekt