Vill ni sprida ert varumärke och budskap är helprofilering av lastbilar det perfekta sättet att få bred exponering. Lastbilar och deras stora skåp har stora ytor som lätt kan omvandlar till en mobil reklampelare ute på vägarna. Lastbilsdekor har växt till att bli en av de mest populära sätten att få sitt varumärke att synas.

Vi på Reklamhuset i Halmstad har lång erfarenhet, samt bred expertis, inom fordonsdekor, såsom lastbilsdekor. Vi kan dessutom hjälpa dig att välja rätt typ av lastbilsdekor utifrån era behov för ert varumärke.

Vår kunskap inom lastbildekor är både bred och lång. Vi på Reklamhuset i Halmstad kan ta fram allt från mindre texter för lastbilen till större dekor som kommer få hela ditt fordon att bli en rullande reklampelare.

Naturligtvis hjälper vi er att montera den lastbilsdekor som passar just dig och ditt företag.

lastbilsdekor korvpojkarna
Lastbilsdekor / Korvpojkarna

Vi kan ta fram förslag och design utifrån era önskemål och presentera en uppsättning av ideér och varianter. Vi använder dessutom bara material av högsta kvalitet. Allt för att din lastbilsdekor ska tåla både väder och vind. Samt återkommande besök hos biltvätten.

Kom ihåg – när det kommer till lastbilsdekor är det bara fantasin som sätter gränser.

Kontakta oss gällande lastbilsdekor

Hör av dig till oss på Reklamhuset i Halmstad, så kan vi diskutera vilka alternativ som skulle passa just ditt företag.

Vi fixar även bildekor till vanliga bilar, samt helbilsfoliering – allt som kan brandas kan vi hjälpa er med!

Välkomna!


Vanliga frågor om lastbilsdekor

Vad är lastbilsdekor?

Lastbilsdekor är när man använder sin lastbil som en mobil reklampelare. Det kan vara allt från att tydligt dekorera lastbilen med loggor på utvalda platser till att profilera hela lastbilen med något spännande som drar uppmärksamhet.

Kontakta oss på Reklamhuset i Halmstad för mer information om vad vi kan göra för er.

Hur mycket kostar lastbilsdekor?

Priset varierar beroende på vilken typ av lastbilsdekor du är på jakt efter. Eftersom lastbilar är olika stora och varje kunds önskemål är olika rekommenderar vi er att ringa oss för mer infomration.

Vi har kanonbra priser för lastbilsdekor och har något som passar alla.

Hur snabbt går det att få upp lastbilsdekor?

Det beror på vilken typ av lastbil samt ekipage eller trailer du har.

Vi på Reklamhuset i Halmstad är snabba och effektiva när det kommer till lastbilsdekor. Du kan känna dig trygg från det att du lämnar din lastbil hos oss, till att du hämtar ut den.

Tidigare Kunder & Projekt