Skräddarsydda skyltar för ditt företag

Cirka 80% av all information människan tar in kommer från synintryck. Det första intrycket ditt företag gör på kunden är avgörande. Därför är det viktigt att ha välplanerade och genomtänkta skyltar för att förmedla rätt budskap och locka potentiella kunder.

Skyltar till företag är ofta den första kontaktpunkten mellan företaget och kunden, vilket gör dem oerhört viktiga för att skapa en positiv bild av företaget.

Varför skyltar är viktiga för företaget

Företagsskyltar är en viktig del av företagets identitet och hjälper till att bygga varumärkeskännedom. Oavsett om det gäller butiksskyltar, kontorsskyltar, väggskyltar eller någon annan typ av företagsskyltar, så kan de anpassas för att passa företagets unika behov.

Vi erbjuder en rad olika material och designalternativ för att skapa skyltar som representerar ert företag på bästa sätt.

Materialalternativ

För att skapa skyltar som representerar ditt företag på bästa sätt erbjuder vi en rad olika materialalternativ. Vi förstår vikten av att välja rätt material för att säkerställa att skyltarna är hållbara, högkvalitativa och passar era specifika behov. Några av de material vi erbjuder inkluderar:

  • Plåt
  • Plast
  • Akryl
  • Trä
  • Aluminium

Designalternativ

Vi vet att designen på en skylt är lika viktig som materialet den är tillverkad av. Därför erbjuder vi många designalternativ för att säkerställa att din skylt skiljer sig ut och fångar uppmärksamheten hos potentiella kunder. Vi kan skapa skyltar med:

  • En mängd olika färger och finish
  • Logotyper och grafiska element
  • Olika teckensnitt och storlekar
  • LED-belysning för att förbättra synligheten
  • Tredimensionell design för en mer iögonfallande look

Anpassade lösningar

För att skapa en skylt som verkligen representerar ditt företag på bästa sätt, erbjuder vi anpassade lösningar som tar hänsyn till era unika behov och önskemål. Vi arbetar tillsammans med er för att diskutera era krav, förväntningar och budget, och skapa en skylt som passar era förväntningar. Våra erfarna designers och tillverkare kommer att vägleda er genom hela processen för att säkerställa att slutresultatet blir en skylt som ni är stolta över att visa upp.

Genom att erbjuda ett brett utbud av material och designalternativ, samt anpassade lösningar, kan vi hjälpa er att skapa skyltar som representerar ert företag på bästa sätt. Kontakta oss idag för att börja skapa den perfekta skylten för ditt företag.

​Typer av skyltar vi tar fram

Här är en översikt över de olika typer av skyltar vi erbjuder, samt en kort förklaring av hur de fungerar och vilka situationer de passar bäst för.

Byggskyltar

Byggskyltar används ofta på byggarbetsplatser för att informera omgivningen om det pågående projektet, dess aktörer och säkerhetsföreskrifter. De är vanligtvis tillverkade av robusta material som tål väder och vind, såsom aluminium, trä eller plast.

Neonskyltar

Neonskyltar är ljusskyltar som använder neonrör för att skapa ljus och färg. De är särskilt populära för att skapa en retro eller vintage känsla och används ofta i restauranger, barer och nattklubbar. Neonskyltar kan formges i en rad olika färger och former för att skapa unika och iögonfallande skyltar.

Lysdiodskyltar (LED-skyltar)

Lysdiodskyltar, eller LED-skyltar, använder lysdioder (LED) som ljuskälla. Dessa skyltar är energieffektiva, hållbara och har lång livslängd. LED-skyltar kan vara enkla, med fast sken, eller mer avancerade med programmerbara texter och animationer. De passar för såväl inomhus- som utomhusbruk och kan användas för att marknadsföra företag, produkter eller evenemang.

Plåtskyltar

Plåtskyltar är tillverkade av metall, oftast aluminium eller stål, och är hållbara och beständiga mot väder och vind. De används ofta som fasadskyltar, vägvisningsskyltar eller informationsskyltar. Plåtskyltar kan lackeras, målas eller folieras för att skapa önskad design och färg.

Fasadskyltar i plåt

Fasadskyltar i plåt är en populär typ av skyltning, eftersom de är hållbara, eleganta och kan anpassas efter företagets unika behov. Plåtskyltar fungerar utmärkt för både inomhus- och utomhusbruk, och de kan enkelt formas och bearbetas för att skapa önskad design. Fasadskyltar i plåt är en långvarig investering som kommer att ge ditt företag en professionell och tilltalande bild.

Plastskyltar

Plastskyltar är lätta och prisvärda skyltar som kan användas för en mängd olika ändamål, såsom inomhusinformation, vägvisning och temporära skyltar. De kan tillverkas av olika typer av plast, såsom PVC, akryl eller polykarbonat, och kan skäras, tryckas eller graveras för att skapa önskad design och färg.

Namnbrickor

Namnbrickor är ett utmärkt sätt att skapa en personlig och professionell atmosfär i en arbetsmiljö. De hjälper till att identifiera anställda och underlättar interaktionen mellan kollegor och kunder. Vi erbjuder namnbrickor i olika material, färger och stilar, anpassade efter ditt företags profil och behov.

Välj mellan graverade eller tryckta namnbrickor, med eller utan företagets logotyp, för att skapa en enhetlig och representativ image för ditt företag.


Vanliga frågor om företagskyltar

Vilket material är bäst för min skylt?

Valet av material för din skylt beror på var skylten ska placeras, vilken design du önskar och din budget. Vanliga material inkluderar plåt, plast, akryl, trä och aluminium. Vi hjälper dig att välja det bästa materialet baserat på dina behov och önskemål.

Hur länge håller en skylt?

Livslängden för en skylt varierar beroende på material, placering och underhåll. En skylt av hög kvalitet och med rätt material kan hålla i flera år. Regelbunden rengöring och underhåll kan förlänga skyltens livslängd avsevärt.

Hur mycket kostar en skylt?

Priset för en skylt varierar beroende på material, design, storlek och komplexitet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa din budget och kan ge en offert baserad på dina specifika krav

Vad är skillnaden mellan neonskyltar och lysdiodskyltar (LED)?

Neonskyltar använder gasfyllda rör som lyser när elektricitet passerar genom dem, medan lysdiodskyltar (LED) använder små ljusdioder för att skapa ljus. LED-skyltar är mer energieffektiva, har en längre livslängd och är generellt säkrare än neonskyltar, men neonskyltar har en unik och klassisk estetik som vissa föredrar.

Hur lång tid tar det att tillverka och installera en skylt?

Tillverkningstiden för en skylt varierar beroende på material, design och komplexitet. Generellt kan en skylt tillverkas inom några veckor. Installationstiden beror på skyltens storlek, placering och eventuella nödvändiga tillstånd. Vi kommer att informera dig om förväntad tillverkningstid och installation när vi diskuterar dina skyltbehov.